Yhteisöpalvelut

Erilaisten digitaalisten palveluiden tuottamiseen liittyy usein tarve moderoinnin ja/ tai community managementin järjestämiseen. Nämä elementit korostuvat kuluttajille suunnatuissa palveluissa, joissa käydään jonkinasteista kommunikaatiota käyttäjien kanssa. Molemmat osa-alueet ovat kuitenkin vielä kohtuullisen vieraita ja niitä voi olla vaikea sijoittaa organisaatioon.

Yrityksemme perustaja Pirjo Väyrynen on yksi suomalaisen moderoinnin ja community managementin pioneereja, joka on tehnyt pitkän työuran näiden toimintojen parissa. Osaamisemme on siis huippuluokkaa ja meiltä saat korkeatasoista asiantuntemusta sekä toimintojen johtamiseen että käytännön työn tekemiseen.

Yhteisöpalveluihin liittyvät palvelumme ja ratkaisumme rakennetaan aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää Ja tähän linkki taas lomakkeeseen.

Pirjo Väyrynen toimii myös asiantuntija Helsingin Yliopiston hankkeessa, jossa yhteisöpalvelut ovat keskeisessä roolissa. Hanke alkaa tammikuussa 2018 ja sen etenemistä voi seurata tämän sivuston kautta.

    OTA YHTEYTTÄ: