Tietosuoja

Tietosuoja on vahvaa osaamisaluettamme, olemme toimineet tietosuojan parissa jo 1990-luvun lopulta lähtien. Tietosuoja-asiat ovat muuttuneet vuosien varrella erittäin paljon ja tietosuojasta on tullut monin paikoin kriittinen osa liiketoimintaa. Viimeisimmän mausteensa tietosuoja-alalle on tuonut GDPR, joka nostaa tietosuojan entistä merkittävämpään osaan ja tuo myös uusia vaatimuksia aiheen tiimoilta.

Usein tietosuoja-asiat jäävät etäisiksi yrityksen päivittäisessä toiminnassa ja näin ollen myös vieraiksi. Kaikkea ei toki tarvitse osatakaan itse, vaan asiantuntijoita hyödyntämällä pystyy huolehtimaan tehokkaasti oman yrityksen tietosuojatasosta.

Meiltä saat apua erilaisiin tietosuojaan liittyviin tarpeisiin joustavasti ja nopeasti sekä käytännönläheisesti. Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä yrityksen tarpeiden mukaisesti ja tapauskohtaisesti.

Tietosuojapalveluitamme ovat:

Tietosuojatilinpäätökset
  • Kartoitamme yrityksesi tietosuoja-asioiden nykytilanteen hyvin käytännönläheisesti ja kartoituksen pohjalta laadimme toimenpidesuunnitelman uudistuvan lainsäädännön velvoitteiden täyttämiseksi. Autamme myös toimenpiteiden toteuttamisessa. Tietosuojatilinpäätöksen laajuus rakennetaan tapauskohtaisesti
Tietosuojaisännöinti
  • Hoidamme yrityksenne tietosuoja-asiat. Rakennamme kokonaisuuden yritysten tarpeiden mukaisesti tapauskohtaisesti
Tietosuojan asiantuntijapalvelut
  • Koulutamme, kehitämme, ideoimme ja autamme erilaisissa ja erikokoisissa tietosuoja-kokonaisuuksissa, mm tietosuoja ja maineen hallinta, kriisiviestintä, tietosuojan toteuttaminen helposti ymmärrettävällä tavalla

    OTA YHTEYTTÄ: