Tietosuojan tärkeys

Tietosuoja voi olla tärkeä osa yrityksen toimintaa, mutta siihen tarttuminen voi tuntua hankalalta ja ylimääräiseltä työltä. Vai toimitko verkkoyhteisöjen parissa ja tarvitset kehittämiseen ja moderointiin uutta näkökulmaa. Näihin molempiin osa-alueisiin saat kauttamme yli 15 vuoden kokemuksen, joka otetaan käyttöön juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Pirjo

Olen tietosuojan sekä digitaalisten palveluiden ammattilainen, unohtamatta asiakaspalvelua, projektinhallintaa ja kehitystyötä. Ammattitaitoni olen hankkinut viimeisten 25 vuoden aikana yrityskentässä, jossa mukaan on mahtunut niin teleoperaattoritoimintaa, hakemistopalveluita, matkailualaa, sosiaalisen median palveluita kuin media-alaakin. Olen toiminut erilaisissa rooleissa ruohonjuuritason tekemisestä ihmisten johtamiseen ja nauttinut näistä kaikista.

Tekemistäni ja asiantuntemustani leimaa aina käytännönläheisyys ja soveltaminen käytäntöön sekä aito halu auttaa käytännön tekemisen ja strategian yhdistämisessä. Minulle ominaista on katsoa kokonaisuutta ja luoda ratkaisuja, joissa hyödynnetään olennaisia asioita laaja-alaisesti.

Palvelutasomme

Toimimme aina käytännönläheisesti ja tuotamme selkeitä työkaluja ja ratkaisuja asiakkaillemme. Palvelumme rakennetaan aina joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja ratkaisumme voivat olla hyvinkin yksilöityjä.

Tietosuojavideot

80%

Tietosuojapalvelut

70%

Tietosuojaisännöinti

90%

Tietosuojan asiantuntijapalvelut

70%

Yhteisöpalvelut

80%

Moderointi

90%